Arizona Rangers Fredrikstad

The fearless 26, the few, the proud

End of Moosehunt 2018

mooshunt

Arizona Rangers var representert med to eminente medlemmer  i Sarpsborg den 10.11.18.
Særpingene stilte med grilla pølser, kaffe og godt lag, og vi lot oss ikke be to ganger.

5 stanger, 50 skudd i rifla, 50 skudd i revolverne og ca 20-25 skudd med hagla sto på forbrukslista i dag. Og sannelig smalt det og røk det fælt til alles store glede. Godt det kommer noen fra Arizona Rangers som viser at svartkrutt er langt over kristenmannskruttet når det kommer til underholdningsfaktoren.

Harry Wheeler overrasket med tønnebytter under match da den ene revolveren takket for seg og de to siste stagene måtte skytes med bare en revolver. Se video i bunnen av tråden her for en mer detaljert visning av hvordan slikt kan utføres i en krisesituasjon.

 

IMG_9281

IMG_9480 IMG_9482 IMG_9484 IMG_9497

 

 

 

Be the first to like.

Comments are closed.